Hafrsfjord Pistolklubb er et idrettslag i vekst. Har du vært hos oss og blitt hekta på pistolskyting du også og funnet ut at dette er noe for deg så er du hjertelig velkommen som medlem under forutsetning av at du er villig til å følge de lover og regler idrettslaget er underlagt.

Priser og detaljer om medlemskap finnes under menyen "H-P-K". Vedlagt nedenfor her ligger innmeldingsskjema til HPK.

Fyll ut dette skjemaet nøye og ta det med deg til klubben en treningsdag og lever til de som har vakt. Skjemaet vil bli oversendt til vår medlemsansvarlige og innmelding vil bli foretatt under forutsetning av at du ikke har noe utestående mot andre idrettslag. Du vil etter en tid motta en giro sendt pr. email på medlemskapet som du betaler på vanlig måte.

Ditt medlemskap vil være gjeldende fra den dagen skjemaet ble mottatt av klubbens representanter under forutsetning av at kontingenten blir betalt innen forfallsdato. Har du vanskelig for å komme innom på vanlige treningstider Mandager, Tirsdager og Onsdager mellom 17:30 og 21:00 kan også en skannet kopi av innmeldingen sendes pr. epost til:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Husk å signere skjemaet før du skanner/sender det. Velkommen som medlem hos oss, vi håper du vil stortrives og få en flott utvikling av skytterkarriæren din.

pdfInnmeldingsskjema_HPK.pdf